ΤΟ ΕΛΑΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΑΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ 

Δεν θα παρουσιάζονται πλέον προβλήματα με βρεγμένες περιοχές.
Το Dumafloor είναι ένα 100% ελασματοποιημένο δάπεδο, το οποίο μπορεί να αντέξει ακόμα και στις πιο ακραίες περιπτώσεις υγρασίας. Το Dumafloor έχει κατασκευαστεί από ένα υψηλής ποιότητας συνθετικό υλικό (συνθετική ρητίνη βινυλίου) το οποίο διαθέτει ένα τελικό στρώμα που αντέχει σε μεγάλο βαθμό στα γδαρσίματα. Καθώς το βασικό υλικό δεν είναι το ξύλο, το πάτωμα δεν φουσκώνει ή δεν παραμορφώνεται εξαιτίας της ύπαρξης νερού.

Ελασματοποιημένο δάπεδο που δεν γνωρίζει όρια
Στις περιπτώσεις όπου δεν είναι δυνατή η χρήση ενός παραδοσιακού ελασματοποιημένου δαπέδου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dumafloor, το οποίο μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και στις περιπτώσεις όπου είναι δυνατή η χρήση των παραδοσιακών ελασματοποιημένων δαπέδων.
Μπορείτε, ωστόσο, να το χρησιμοποιήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα σε βρεγμένες περιοχές, όπως είναι το μπάνιο, η κουζίνα και τα διαμορφωμένα κελάρια. Εφαρμόζει επίσης τέλεια στη σοφίτα, το εσωτερικό αίθριο ή το θερμοκήπιο που πρόσφατα προσθέσατε. Το αδιαβροχοποιημένο Dumafloor μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε εμπορικού τύπου εφαρμογές: γυμναστήρια, αίθουσες εκθέσεων, παραλιακά μπαρ, θεραπευτικά ιδρύματα, εμπορικά κέντρα

Τέλεια αίσθηση να περπατάς πάνω του με γυμνά πόδια
Το Dumafloor, καθώς είναι αδιάβροχο, μπορείτε να το καθαρίσετε εύκολα με ένα βρεγμένο σφουγγαρόπανο, όπως ακριβώς κάνετε και με τα πατώματα που έχουν πλακάκι. Είναι, ωστόσο, πολύ πιο ευχάριστη αίσθηση το να περπατάτε πάνω στο Dumafloor απ’ ό,τι σε ένα πάτωμα που έχει πλακάκι.

ΤΟ ΕΛΑΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΑΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ

Ανθεκτικό στις φθορές
Χάρη στο σκληρό τελικό στρώμα από ακρυλική ρητίνη (ποιότητα AC4) το Dumafloor ικανοποιεί τα πιο αυστηρά πρότυπα για φθορές και σπασίματα. Το Dumafloor είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις ακτίνες του ηλίου. Διατηρεί την αρχική του λάμψη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ είναι περισσότερο ανθεκτικό στις βρομιές, όπως είναι για παράδειγμα η κέτσαπ, το κρασί ή ο χυμός φρούτων.

Ανθεκτικό στους κραδασμούς
Το μοναδικό αυτό σύνθετο υλικό παρέχει στο ελασματοποιημένο δάπεδο εξαιρετική σταθερότητα (αξία IC3), η οποία αποτρέπει τυχόν βλάβες που μπορεί να προκληθούν από το βαρύ φορτίο.

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ

Σε κατάσταση σιγής
Το πρόβλημα σχετικά με τις βλάβες που προκαλούνται στα άκρα της πιο ευπαθούς πλευράς, καθώς και με τα ελασματοποιημένα δάπεδα αποτελεί πλέον παρελθόν χάρη στο βασικό υλικό του Dumafloor. Τα άκρα των πλευρών των σκληρών σανίδων Dumafloor παρουσιάζουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις βλάβες κατά τη μεταφορά ή την εγκατάσταση. Ακόμα και κατά την επανεγκατάστασή τους, είναι δυνατή η εκ νέου χρήση πολλών ακόμα σανίδων.

Γρήγορο, απλό και ανθεκτικό
Όλες οι σανίδες διαθέτουν ένα πατενταρισμένο σύστημα CLICK για μία γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, χωρίς αυτοκόλλητο, με μία τέλεια ωστόσο αδιάβροχη σύνδεση μεταξύ των σανίδων. Το σύστημα CLICK σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να τοποθετείτε το άκρο της πλευράς της σανίδας στον τοίχο, χωρίς να χρειάζεται να κόψετε με πριόνι το γλωσσίδι. Δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός για το κόψιμο των σανίδων. Μπορείτε να τοποθετήσετε το Dumafloor σε δωμάτια που διαθέτουν υποδαπέδια θέρμανση χωρίς προβλήματα (η μέγιστη θερμοκρασία επαφής είναι 28°C).

ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Σε κατάσταση σιγής
Το σύνθετο υλικό των σανίδων μας εξασφαλίζει επίσης εξαιρετικής ποιότητας ηχομόνωση. Ο έλεγχος EPLF 021029-3 αποδεικνύει ότι η αντανάκλαση ήχου του Dumafloor δεν είναι παρά 38% χαμηλότερη απ’ ό,τι εκείνη του παραδοσιακού ελασματοποιημένου δαπέδου (κατηγορία SL40).
Προκειμένου να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή ηχομόνωση σας συνιστούμε τη χρήση του υποστρώματος Dumafloor, το οποίο έχει σχεδιαστεί έχοντας αυτό ακριβώς κατά νου.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μία φυσική αντανάκλαση
Όλες οι ελασματοποιημένες σανίδες μας είναι φιλικές προς το περιβάλλον, ενώ ανακυκλώνονται στο σύνολό τους.
Δεν χρησιμοποιούμε διαλυτικές ουσίες ή φορμαλδεΰδη.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ LAMINATE 100% ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ - ΕΙΔΗ

ΛΕΥΚΟ ΠΑΛΑΙΟ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ ΠΕΥΚΟ ΡΟΥΣΤΙΚ ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΡΥΣ
ΚΑΡΥΔΙΑ TEAK ΛΕΥΚΑΣΜΕΝΟΣ ΔΡΥΣ ΓΚΡΙ ΔΡΥΣ
Δεν βρέθηκαν εγγραφές την παρούσα στιγμή.
Copyright © 2011 Data Wood All rights reserved.Powered by Softways S.A.